torstai 22. elokuuta 2013

Huulirasvoja joka lähtöön

Esittelen tässä nyt muutamia suosikkihuulirasvojani:




Vasemmanpuoleinen:
Vitalis Lip lover Berry

Kun näin tuon pakkauksen ensimmäisen kerran, ajattelin, että minun on aivan pakko saada sellainen. Avattuani pakkauksen, olin aivan myyty. Huulirasva tuoksui aivan ihanasti vadelmamehujäälle ja sain huulilleni kauniin värin. Käy siis huulikiillon sijasta.


Oikeanpuoleinen:
Vaseline Rosy Lips

Tuon Vaselinen ostin hetken mielijohteesta, tai niinhän minä yleensä huulirasvat ostan. Tästäkin huulet tulevat mukavan punaisiksi, joten voi käyttää huulikiillon sijasta.






Ylempi:

Carmex moisture Plus

Myös tästä huulirasvasta saa mukavan sävyn huulilleen. Tällä huulirasvalla oli muistaakseni hintaa jonkun verran, mutta oli kuitenkin hyvä ostos. Huulirasvassa on mukava, ehkä hiukan vaniljainen tuoksu. 

Alempi:

Labello Soft Rose

Tämä on varmasti kaikille tuttu huulirasva, ja löytyy varmasti monelta. Näitä huulirasvoja minulla on kulunut jo muutamia, ja tälläkin hetkellä minulla on näitä pari kappaletta. Tästäkin saa huulilleen mukavan sävyn, niin kuin monet varmaan tietävätkin. Ja  tuoksu on aivan ihana. 



Ylempi: 

Blistex Lip Relief Cream

Tämä huulirasva käy huulille, jotka ovat todella rohtuneet. Käytin tätä joskus viime talvena, ja toimi hyvin. Kuten kuvasta huomaa, rasva on jo melkein loppuun käytetty.


Blistex Medilip Lip Balm

Tässä huulirasvassa on ihana viileän mentholin maku. Tämäkin on jo aika lailla loppuun käytetty, mutta voi olla että ostan tätä uudelleenkin. 


Huomautan vielä, että huulirasvoja kannattaa oikeasti käyttää vain silloin kun tarvitsee. Muuten niihin jää koukkuun ja huulet kuivuvat nopeasti. Nimimerkillä kokemusta on... 





1 kommentti:

  1. Mäki ostin tota lip loveria koska se tuoksu niin hyvälle !:3

    VastaaPoista