perjantai 7. helmikuuta 2014

I`m here

Piiitkästä aikaa taas tänne postausta ja nyt ois tarkoituksena alkaa postailla tänne useamminkin, mutta asiaan. Keskiviikkona koulun jälkeen lähin juoksemaan ihonpuhdistukseen. Siellä sitten mua hemmoteltiin puolentoita tunnin ajan. Aluksi se puhdisti mun kasvoilta meikin ja muun, nitisti mustapäät, nyppi kulmakarvat ja teki kasvonaamion ja se päässä sain ottaa 10 minutin torkut. Lopuksi sitten rasvasi ihon ja vähä hiero kasvoja. Sain joululahjaksi tuonne lahjakortin ja teki kyllä tosi hyvää! Sain sieltä myös mukaan tollasen pienenpienen näytepurnukan joka pitää sisällään etenkin talviajalle tosi tehokasta rasvaa. Kannattaa todellakin kokeilla noita Dr. Baumannin tuoteita, laadukkaita, mutta se näkyy myös hinnassa tottakai. 
 
Mulla on tässä lähitulevaisuudessa tiedossa kampaajalle aika ja mietin parhaillaan mitä näille pakkasen rasittamille hiuksille tekisin. Tekis mieli leikata lyhyeksi, mutta toisaalta kiharat olisi ihanat! Mutta katsotaan nyt, mihin lopputulokseen sitten päädynkään. 
 Muutenkin tässä lähitulevaisuudessa on tiedossa monia ihania asiota ja muutosten tuulia. Pian on ystävänpäivä, pitäisi valita valinnaisaineet, nään pian pitkästä aikaa erästä ystävääni, jota en ole nähnyt viime kesän jälkeen, hiihtoloma ja kaikkea muuta pientä. Kokeitakin alkaa tulla enemmän ja enemmän mitä lähemmäksi lomaa mennään. Tässä nyt pieni ripaus kuulumisistani ja onneksi alkaa päivät valoistumaan niin pääsee paremmin ulos kuvailemaan ja sisälläkin riittää enemmän valoa. 
-Lotta-

2 kommenttia:

  1. Tiiätkö yhtääm paljonko toi ihonpuhdistus maksaa? Ja missä sä kävit ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo ihan varma mutta jotain yli 50€ ja kävin siinä Marja-Leenalla:)

      Poista